Home > Despre noi > Misiune si valori

Misiune si valori

 

INCREDERE IN PERFORMANTA

Fondata in 1993, cu o activitate sustinuta de 20 de ani, SIEL INVEST are ca obiect principal de activitate distributia de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate electronica. Datorita unei orientari constante catre performanta, preocuparea pentru formarea unei piete locale la standarde inalte si indrumarea clientilor catre folosirea unor produse de calitate, SIEL INVEST se bucura de un grad ridicat de credibilitate si recunostere.

 

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea companiei este de a investi permanent in modernizarea tehnologiilor folosite, furnizarea de noi solutii si imbunatatirea celor existente, oferind astfel clientilor sai garantia unor produse care sa corespunda in totalitate celor mai exigente cerinte si asteptari.

 

VIZIUNEA

In viziunea SIEL INVEST, distributia de calitate si succesul firmelor de instalatori sunt obiective importante, care pot fi atinse printr-o extindere permanenta a gamei de produse in urma participarii active la expozitii nationale si internatinale din domeniu.

 

SERVICII DE INALTA CLASA

Echipa SIEL INVEST este pregatita sa ofere toata gama de servicii specifice activitatii de distributie: un inventar de peste 1.000.000 euro,  procesarea rapida a comenzilor, livrarea produselor din stoc in 24 maxim 48 ore, asigurarea suportului tehnic la vinzare, asigurarea suportului tehnic post vinzare, asigurarea garantiilor tehnice pentru produse, asigurarea certificatelor pentru produse.

SIEL INVEST garanteaza cele mai competitive preturi pentru produsele unor cunoscuti producatori din industria de securitate - link catre producatori