x

cum cumpar

CONDITII GENERALE DE VANZARE

Conditiile generale de vanzare prezentare mai jos se aplica tuturor comenzilor care ne parvin de la data semnarii contractelor de colaborare sau de la data primirii, emiterii cataloagelor de produse sau a informatiior comerciale.

Modificarea conditiilor generale de vanzare se face cu preaviz sau cu acordul scris al partenerilor.

Preturile produselor sunt exprimate in EURO si nu au TVA-ul inclus. Pentru comenzi mari sau pentru proiecte speciale preturile produselor vor fi negociate, iar conditiile de vanzare pot fi adaptate situatiilor specifice, cu acordul partilor.

Conditiile de livrare: vanzatorul poate livra o comanda in totalitate intr-o singura etapa sau in etape succesive, fara ca cel care cumpara sa fie indreptatit sa anuleze total sau partial comanda. Cumparatorul va fi informat de continutul fiecarei livrari.

Transport: Transportul produselor se va face prin mijloace proprii fie ale vanzatorului fie ale cumparatorului, fie prin "curieri specializati". In cazul in care cumparatorul doreste sa asigure transportul echipamentelor, acestea vor fi ridicate si transportate de la sediul vanzatorului de catre cumparator, in termen de maxim 5 zile de la confirmarea disponibilitatii in stoc.

Nota: Cheltuielile de expediere, incarcare, transport si alte cheltuieli ocazionate de livrarea echipamnentelor vor fi suportate de SIEL INVEST.

Ambalarea: in mod normal ambalarea produselor este gratuita in cutii de carton. Daca se solicita ambalaje speciale, acestea vor fi facturate clientului.

Reclamatiile: eventualele reclamatii referitor la cantitatea si tipul de produse expediate vor fi transmise in scris la sediul societatii in termen de 30 de zile de la data facturarii.

Garantia: SIEL INVEST asigura garantia echipamentelor pe o perioada de 24/36 de luni de la data livrarii conform "Conditiilor generale de garantie" - mentionate pe factura.

Legea aplicabila: legea contractelor este legea romana. Forul competent va fi cel din localitatea furnizorului.

solutii integrate

Siel Invest ti-a pregatit pachete de solutii care sa te ajute sa definesti mai repede oferta pe care o vei face clientului tau

;